CUCINA PIEMONTESE – TORINO

Tagi: Komunia
tak tu odmierza się czas … widelcami i łyżkami między posiłkami
 praca uszlachetnia
 Giacomo Bologna …:-)
 rano o świcie biegając
 chwalcie swoje :-) Piemonckie ;-)
 mieszaj, redukuj, warz ! :-)
 Lavazza…
 Lavazza Torino …
 Gran Torino
 :-)
 PERFETTO :-)
 Aperitivo
 Torino di notte
 Tiramisu
 Vicino Porta Palazzo Torino
 Ottimo negozio :-)
 E grande bottiglie ;-)
 Mezzo litro di …
 Carignano
 Bici da corsa!
 mio!
 dopo lavoro …
 La Stazione ! :-) Pasta perfetta !
 Agnolotti
Chiesa
 Campagna
 Stai buono !!! pizza
 N’duja !
 Piemontese
 Farina !
 Nostro pane
 Vitello tonnato
Tortelli
www.eperfetto.com

Paweł Paszek - Pietruch

Dyrektor Zarządzający w Perfetto360 - Culinary Journey. Przez wiele lat związany zawodowo w obszarem marketingu B2B, współpracując z klientami korporacyjnymi. Kilka lat temu, głodny wiedzy i potrzeby zmian, postanowił odkryć całkiem nowy świat – profesjonalnego gotowania. Jako pierwszy Polak szkolił się we włoskim Instytucie Kulinarnym – Italian Food Style Education w Piemoncie. Po powrocie do Polski prowadził kursy i szkolenia kulinarne, warsztaty kulinarne dla pasjonatów, a także jeden z pierwszych klubów kolacyjnych w Warszawie. Pasja przerodziła się w pracę. Aktualnie łączy radość z przekazywania kulinarnej wiedzy, frajdę ze wspólnego gotowania i realizowania wymagających projektów biznesowych z branży eventowej i incentive dla firm.


Podróżując w różne miejsca świata odkrywał smaki Malezji, Singapuru, Indonezji, Europy, Karaibów, Meksyku, Maroko czy Polinezji Francuskiej. Uwielbia klasyczną kuchnię włoską i ręcznie robione makarony oraz gotowanie w terenie – wszędzie, gdzie się da i o każdej porze roku! W 2008 roku założył firmę Perfetto. W 2015 współtworzył i prowadził program podróżniczy „Naturalnie Polska” na kanale Planete+.

Zapisz się do newslettera

Zero spamu - tylko ważne informacje!