WARSZTATY TOSKANIA 2014

Tagi: Komunia

 

Już teraz możecie się zgłosić na jesienne warsztaty kulinarne w Toskanii, tak jak w poprzednim roku, mamy propozycję dla tych wszystkich, którzy pragną spędzić w taki właśnie, niezapomniany urlop i połączyć go z nauką gotowania i zdobywaniem wiedzy o winie. Wyjazd do serca Toskanii – Cortony, willa z ogrodem i basenem. Winnice. Oryginalne włoskie regionalne produkty, klasyczne dania i tworzenie ich wspólnie od podstaw. Degustacje win i zakupy na lokalnym targu. Jeśli chcecie poczuć prawdziwy klimat Toskanii i spędzić wspaniały urlop połączony z nauką gotowania zapraszam Was do udziału.

W sprawie oferty proszę o kontakt: pawel.paszek@www.paszek78.pro-linuxpl.com

 

REKOMENDACJE Z WARSZTATÓW W TOSKANII

„O wyjeździe do Toskanii marzyłam od dawna. Później wpadłam na pomysł, by połączyć to z moją kolejną pasją, jaką jest gotowanie. Kiedy trafiłam na ofertę Pawła z Perfetto, pomyślałam, że moje marzenie wreszcie się spełni. Toskania, włoska kuchnia i Chianti…. nie wiele więcej potrzeba mi do szczęścia  Jak było? Cudownie, magicznie i bardzo smacznie.

Miejsce, w którym gotowaliśmy fantastyczne. Niezwykle klimatyczne, prowadzone przez uroczą włoską rodzinę, która raczyła nas domowej roboty winem. Przerobiona ze starej obory kuchnia to marzenie nie jednego kulinarnego freeka. Do tego apartamenty z obłędnym widokiem na Cortonę.  Świeże owoce morza kupowane na targu, domowej roboty pasta, prosciutto, stek alla Fiorentina…. gotowanie z takich składników to przyjemność w najczystszej postaci.

Paweł świetnie sprawdza się w roli nauczyciela. Dużo cierpliwości i ogromna wiedza, sprawiły, że każdy mógł wynieść z tych warsztatów coś dla siebie. Bez względu na stopień kuchennego wtajemniczenia ”
Ania B

Paweł Paszek - Pietruch

Dyrektor Zarządzający w Perfetto360 - Culinary Journey. Przez wiele lat związany zawodowo w obszarem marketingu B2B, współpracując z klientami korporacyjnymi. Kilka lat temu, głodny wiedzy i potrzeby zmian, postanowił odkryć całkiem nowy świat – profesjonalnego gotowania. Jako pierwszy Polak szkolił się we włoskim Instytucie Kulinarnym – Italian Food Style Education w Piemoncie. Po powrocie do Polski prowadził kursy i szkolenia kulinarne, warsztaty kulinarne dla pasjonatów, a także jeden z pierwszych klubów kolacyjnych w Warszawie. Pasja przerodziła się w pracę. Aktualnie łączy radość z przekazywania kulinarnej wiedzy, frajdę ze wspólnego gotowania i realizowania wymagających projektów biznesowych z branży eventowej i incentive dla firm.


Podróżując w różne miejsca świata odkrywał smaki Malezji, Singapuru, Indonezji, Europy, Karaibów, Meksyku, Maroko czy Polinezji Francuskiej. Uwielbia klasyczną kuchnię włoską i ręcznie robione makarony oraz gotowanie w terenie – wszędzie, gdzie się da i o każdej porze roku! W 2008 roku założył firmę Perfetto. W 2015 współtworzył i prowadził program podróżniczy „Naturalnie Polska” na kanale Planete+.

Zapisz się do newslettera

Zero spamu - tylko ważne informacje!