KUKUBUK DEL MARE

Tagi: Komunia

Tak wygląda efekt naszej wspólnej pracy. Z fotografem Rafałem Meszką i wicemistrzynią w kategorii DYN ( pływanie w basenie i monopłetwie ), rekordzistką polski we wszystkich kategoriach basenowych w kategoriach DNF i STA – Emilią Białą.

Przygotowanie dania i przepis – Paweł Paszek-Pietruch . Tekst Basia Welbel-Vaknin

W najnowszym wydaniu KUKBUK

Paweł Paszek - Pietruch

Dyrektor Zarządzający w Perfetto360 - Culinary Journey. Przez wiele lat związany zawodowo w obszarem marketingu B2B, współpracując z klientami korporacyjnymi. Kilka lat temu, głodny wiedzy i potrzeby zmian, postanowił odkryć całkiem nowy świat – profesjonalnego gotowania. Jako pierwszy Polak szkolił się we włoskim Instytucie Kulinarnym – Italian Food Style Education w Piemoncie. Po powrocie do Polski prowadził kursy i szkolenia kulinarne, warsztaty kulinarne dla pasjonatów, a także jeden z pierwszych klubów kolacyjnych w Warszawie. Pasja przerodziła się w pracę. Aktualnie łączy radość z przekazywania kulinarnej wiedzy, frajdę ze wspólnego gotowania i realizowania wymagających projektów biznesowych z branży eventowej i incentive dla firm.


Podróżując w różne miejsca świata odkrywał smaki Malezji, Singapuru, Indonezji, Europy, Karaibów, Meksyku, Maroko czy Polinezji Francuskiej. Uwielbia klasyczną kuchnię włoską i ręcznie robione makarony oraz gotowanie w terenie – wszędzie, gdzie się da i o każdej porze roku! W 2008 roku założył firmę Perfetto. W 2015 współtworzył i prowadził program podróżniczy „Naturalnie Polska” na kanale Planete+.

Zapisz się do newslettera

Zero spamu - tylko ważne informacje!