PASTA PERFETTO
Witam Was,
Wciąż nad czymś pracuję, zmieniam i szukam nowych zadań :-) Chyba tak mam, że lubię jak się dzieje. Tak więc trochę ewoluowało PERFETTO bardziej w stronę pracowni, warsztatu kulinarnego gdzie próbuję różnych pomysłów, tworzę dania na bazach podstawowych przepisów, rozwijam je i modyfikuję wg. swojego poczucia smaku i pomysłu. Testuję nowe składniki, produkty wyjściowe takie jak np. mąka.
Dzięki takim działaniom, coraz bardziej wykształca mi się wizja miejsca jakie wciąż tworzę i coraz lepiej się w nim czuję.
Pracuję z różnymi osobami w PERFETTO, kucharzami, cukiernikami, pasjonatami kulinarnymi, którym spodobało się działanie z pasją w tej formule i chętnie przyłączają się do różnych działań i eventów, które organizuję. Często wspólnie ugniatamy ciasto :-))) i to straszna frajda dla wszystkich jest !
Mam nadzieję, że zbliżająca wiosna pozwoli na organizowanie jeszcze ciekawszych wydarzeń i również na świeżym powietrzu… ech wiosna …
Pozdrawiam
Paweł Paszek Pietruch